LED TV 65″ Sony 65XF7096B 4K Smart TV

PLAČILO V GOTOVINI: 1.425,00€

Plačilo v 24 mesečnih obrokih:  1.500,00€

62,50 €/mesec

Naročila sprejemamo na tel. št. 05 / 71 10 100

Opis

Opis izdelka

Prepustite se novim oblikam razvedrila s tem 4K HDR televizorjem. S pametno funkcijo “Vstavi in poženi” lahko v več napravah zlahka daste v skupno rabo videoposnetke, fotografije in glasbo.

Odkrijte razsežnosti vrhunsko jasne slike

Doživite čudovito podrobne prizore s tem televizorjem 4K HDR z višanjem ločljivosti slik in preprostim neposrednim dostop do storitve YouTube.

Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K

Tehnologija 4K X-Reality PRO poskrbi, da je vsaka ločljivost slike povišana bližje kakovosti 4K, kar omogoča kristalno jasne slike. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena, s tem pa lahko uživate v še več podrobnostih v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Odkrijte vrhunsko zabavo z ločljivostjo 4K HDR

S tem televizorjem lahko vznemirljivost filmov in iger izkusite v ločljivosti 4K HDR. Omogoča obdelavo različnih oblik HDR, med drugim HDR10 in Hybrid Log-Gamma.

Takojšen dostop do storitve YouTube™ z enim klikom

Odprite YouTube in si oglejte vse priljubljene videoposnetke. V televizorju z omogočenim dostopom do interneta, ki vključuje gumb za YouTube na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, si lahko videoposnetke ogledate izjemno hitro.

Ustvarjen za poslušanje

Zvok je prav tako življenjski kot slika. V načinu ClearAudio+ vas zvok televizorja popelje v neverjeten, s čustvi prežet svet. V vsaki predvajani vsebini boste glasbo in govor slišali jasneje in natančneje.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation

Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z živahnimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami.

Zasnovan tako, da pritegne vso vašo pozornost

Skrijte kable in kar najbolj izkoristite prostor. Ta tanek televizor 4K HDR obdaja ozek okvir s površino, podobno aluminijasti, zato je videti lep in se prilega vašemu bivalnemu prostoru. Kabli so modro skriti in zaščiteni na sprednjem delu televizorja

Tehnične podrobnosti

Diagonala zaslona163-165 cm (65”)
Internet TVSmart TV
Tehnologija zaslonaLED LCD
Ločljivost zaslona4K HDR
Oblika zaslonaraven
Indeks kakovosti slike400
USB priključekda
USB predvajanjeslike,zvok,servis,HDD snemanje,filmi
Brezžična povezavaWi-Fi
3D tehnologijane
Garancija2 leti
Energijski razredA+
Poraba moči106 W
Letna poraba energije155 KWH
RMS moč10 W
Dimenzija aparata brez stojala ŠxGxV146x84x8 MM
Dimenzije aparata s stojalom ŠxGxV146x91x35 MM